Alla inlägg den 27 september 2008

Av Torz - 27 september 2008 22:51


Att nazister gillar historia och sitt land kan inte ha undgått någon...men de verkar inte ha någon större koll på vad de dyrkar bara det finns krig och våld med i leken.


På så sätt kan man dyrka vikingar som inte bara handlade med folkslag hundratals mil hemifrån utan även lät sig inspireras av det som fanns i de länder som de besökte. Att det även sågs som en självklarhet att välkomna främlingar har även det fullkomligt ignorerats liksom att det fanns de som för gott valde att lämna sitt hemland.

Andra saker man sällan bryr sig om att ta upp är att vikingarna var fenomenala sjöfarare, diplomater, hantverkare, idrottmän, diktare m.m


Ser man till enskilda individer så är Karl XII den svensken som står högst i kurs. Visst det var han som personligen var med och jagade bort tre stora angripare när han fortfarande var i en späd ålder vilket var rätt tufft.

MEN det var även den kungen som la grunden för dagens invandrarpolitik, var förtjust i att omge sig med utländska befäl och var själv av utländsk börd. Tillbringade mer tid i Turkiet än i Stockholm som kung samt var med och introducerade den turkiska rätten koldolmar.

Till "Kalles" andra tveksamma meriter är att han närapå utplånade sveriges armé samt sög ur landet enorma summor för att bedriva krig som inte gav något, men framför allt var det kungen som satte stopp för Sveriges stormaktstid.

Att han dessutom dog ogift gör ju även att det finns utrymme att spekulera vad han hade för läggning.


Bland utländska idoler finner vi ingen mindre än Adolf Hitler.

Han var en duktig konstnär...men efter det vet i fan om det finns så mycket mer meriterande. Hans krigande slutade med att hans eget land hamnade i ruiner och delvis ockuperades av kommunister samt att hans ideologi som maktbärande faktor begravdes tillsamans med honom.

I Hitlers fall så visade nazisterna sina rätta ansikten för det är ju ingen tvekan om vart de hade ställt sig om tyskarna verkligen hade velat ockupera Sverige. Det var ju ingen slump att nazisten Quisling i vårt västra broderland avslutade sitt liv i galgen för landsföräderi (vilket är rätt komiskt då dagens nazister gärna kallar etablerade politiker för landsförädare).


Hitler själv var ju inte speciellt nationalistisk heller ens i sitt eget land.

Han regerade ju i ett land som han inte kom ifrån och var så missnöjd med den tyska historian att han hade egna "expert grupper" som hade som uppgift att manipulera historian så att den passade in i hans ideologi.

Angående ideologin så plockade han bitar lite här och var ifrån som t ex Ryssland, Norden, Italien och Indien.

Av Torz - 27 september 2008 22:37


Piratladdning verkar vara den nya stora folksporten...visst alla utom de mest naiva eller yngsta vet att det är fel och förmodligen är det därför många är paniskt rädda för FRA lagar. "Rädd för den personliga integriteten!" Pyttsan!

Förmodligen tänker få speciellt långt då de laddar utan de ser helt enkelt bara ett sätt att snabbt och framför allt gratis få tag på saker de är ute efter.


Några som däremot går längre är Piratbyrån som med en massa argument som är så löjliga att jag inte ska bemöda mig att upprepa dem menar att upphovsrätten bör avskaffas och som även har fått makthavare att börja flamsa med efter deras pipa.

Men den som tror att de enbart är ett par glada nördiga killar som vill göra det lättare för folk att få tag på info eller material utan att lassa in pengar på någon fets direktörs konto bör tänka om.

De snyftar gärna om integritet men verkar knappt kunna stava till det när det inte rör dem själva.

De avfärdar all kritik mot drras verksamhet med att information bör vara fri.

Faktum var att de försvarade linjen även när det kom fram till att det fanns barnporr på deras hemsida och satte inte in åtgärder för att få bort det innan polisen hotade att slå igen hela skiten.

Deras policy ändrades då till att allt ska vara fritt om inte deras verksamhet hotas av ett omgående stopp.

Senaste fallet som även det visar att de inte har speciellt mycket till moral var när obduktionsbilderna på de mötrdade Arboga ungarna kom upp.

Pappan till barnen skrev personligen in och bad de ansvariga på sidan att ta bort bilderna men möttes av hånfulla kommentarer om "att det var ett jävla tjat". Visst man bad senare om ursäkt MEN det var först efter att det hela uppmärksammades i media.

Liksom fallet med barnporren fanns det inga personliga, moraliska eller etiska lorsaker till att sätta stopp för det.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards