Direktlänk till inlägg 16 november 2011

Angela-sjukan sprider sig bland latinska tjejer

Av Torz - 16 november 2011 09:16

Angela Gossow Arch Enemy
 

Arch Enemy var ett hyggligt melodiskt dödsband som inte var mindre än att de faktiskt blev grammisnominerade en gång i tiden. En vacker dag stod man utan sångare så det blev till att skaffa sig en ny.
Så långt var det inget speciellt konstigt, fram till dess att bandet gick ut med att den nya sångaren var en tysk tjej. Ett dödsband kunde väl för bövelen inte ha en tjej som frontfigur. Inte för att det var något extremt sällsynt med sångerskor inom metal men de hade tidigare mest jobbat på att stå i kontrast till en manlig sångare i gothiska metalkonsellationer.


Detta sket bandet fullständigt i och menade att de hade valt den de ansåg hade bäst röstresurser.
Om detta verkligen är helt sant låter jag vara osagt. Angela har dock så pass bra röstresurser att hon klarar sitt jobb utan större prblem.


Plötsligt verkade det gå upp för tjejer runt om i världen att de faktiskt har kapacitet att ge sig på mer aggressiva sångstilar. På Youtube finns det ett antal tjejer som visar upp sig från sin mindre feminina sida.
Det skumma är att det sällan är tjejer från våra breddgrader som är med utan det är latinska tjejer från Spanien, Mexiko, Peru, Chile osv som håller på.


Ska jag vara ärlig har jag ingen aning om vad detta kan bero på.
Att nordiska tjejer har svårare att göra bort sig faller ju snabbt med tanke på alla pinsamma videbloggar och liknande.
Mina teorier om de latinska tjejerna är högst ovetenskapliga och bygger lite halvt på fördommar.
Det ena är att de brukar ha mer temperament än nordiska tjejer (även om en bättre formulering hade varit att de har lättare att visa känslor över huvud taget).
Det andra är att i latinska länder går man inte in i något halvdant utan är man inne på metal så är man det till 110%. Det kan man ju se bilder på metalfolk att i vissa länder duger det inte med att smyga runt i en luvtröja utan det ska banne mig se ut som man föddes med nitar.
Mer tydligt blir det när det gäller spelningar där den vildaste killen på en svensk spelning är de latinska metalskallarnas motsvarighet till de svenskar som står längst bak med armarna i kors.
Med andra ord är det riktigt tufft att gå på spelningar i dessa länder för man vet inte om man kommer levande tillbaka.
Så om killarna går ut och slår ihjäl varandra och river sig blodiga på varandras nitar och rockmärken så känns det inte lika konstigt om tjejerna kan sitta och vråla i en webcam.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Torz - 3 mars 2015 19:40

Detta är inte utan att jag skäms över att erkänna mina bristfälliga engelskakunskaper. Till skillnad från kemiska formler, mattematiska kurvor, hur man manglar, densitet, vad grävlingar heter på latin och vilket år Karl XI kröntes är engelska något...

Av Torz - 11 februari 2015 15:52

Flera gånger har jag hört muslimer som beklagar sig över att de måste stå till svars för allt elände som sker i islams namn.En tjej tog det säkra före det osäkra och bad om ursäkt för allt som islam, arabvärlden, Sverige, kvinnor, västvärlden och så ...

Av Torz - 1 februari 2015 02:59

Är all musik med syntar synt? Är all musik som innehåller stråkinstrument klassiskt?Är all elektronisk musik techno? På samma sätt är inte all musik med distade gitarrer metal. Dock hör det till vanligheten att stilar gärna klumpas ihop tämligen vå...

Av Torz - 5 januari 2015 12:55

Enligt någon undersökning ägnar vi 14 minuter per dag åt att laga mat, sex minuter att verkligen prata med våra barn och sex timmar med att slötitta på TV och surfa på nätet.SEX TIMMAR!!!!Det är alltså 2/3 arbetsd ag.    I höstas började jag plug...

Av Torz - 1 januari 2015 16:33

Ok! Så här ligger det till.Flickvännen fick ta hand om sin systers hund för något år sedan och med hot om stryk eller nåt fick hon även mitt motvilliga godkännande. Förra nyår var vi iväg en sväng varpå jycken fick panik när folk började skjuta raket...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards